Ресми Мурад: Никога не съм нарушавал добрия тон

По повод публикациите в регионалните медии на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в местния парламент в Ардино, кметът Ресми Мурад заяви, че никога не е нарушавал добрия тон нито с общинския съвет (съветниците), нито с институциите, нито пък с избирателите и жителите на отделните населени места на територията на общината.

„Примери за потвърждаване на думите ми са много и не биха могли да бъдат описани с едно-две изречения”, подчерта Мурад. Той каза още, че никога не се е откъсвал от хората и е в постоянен диалог с тях. В принципите на управлението му винаги преобладава екипният подход.

Що се отнася до въпросната реплика Ресми Мурад подчерта, че тя е вследствие на закани от страна на Съби Узунов, лидер на ПП ГЕРБ-Ардино, че ще спре проектите за водоснабдяване на група населени места – Долно Прахово и Башево. Репликата към съветника Узунов е била „ В качеството си на какъв той ще спира проекти? Какво като е общински съветник от ГЕРБ, има ли право да спира проекти за населените места, ако те не се отнасят за своето населено място. На едно населено място ли е общински съветник само?”, заяви кметът. Той уточни, че на територията на общината има много населени места, в които все още няма изградена водопроводна мрежа. „Те ли са приоритет или въпросното населено място, без да омаложаваме проблема в махала Шубановска, с. Падина. Има изготвен проект и за същото населено място, за което се търси финансиране от национални и европейски програми и фондове”, каза още Ресми Мурад.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини