Нова титла по тенис на маса за „Славейков”

Девойките от 8-10 клас на СОУ „Петко Рачов Славейков” са областните първенци за тази година в Ученическите спортни игри. Четирите момичета  – Есин Сеид, Моника Мехмед, Кристияна Иванова и Нилай Али - ще се борят за участие в републиканските финали на зоналното в Ардино, което е насрочено за месец април в Ардино. Досега СОУ „Петко Рачов Славейков” има две отборни републикански титли по тенис на маса за девойки в същата възрастова група – през 2008 и 2009 година.

Третото място при юноши от същата възрастова група на проведеното в неделя в Момчилград областно първенство също е за „Славейков”. Лидер на отбора е националният състезател Денис Бекир, който е начело в националната топ 10 за състезатели до 17 годишна възраст. С него в отбора са Юсеин Юсеин, Берай Мустафа и Дженк Ибрахим. За тях остава надеждата за следващата година.

След успешното представяне на отборите по тенис на маса с ръководители Димитър Милев и Георги Илиев областните титли за СОУ „Петко Рачов Славейков” в тазгодишните ученически игри станаха пет. Но предстоят още областни финали.

Нешка Шопова

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини