Деян Донков се хвали с голям

Деян Донков, който от неделя ще гледаме в риалити шоуто "Къртицата" наскоро се похвали, че е голям любител на креватните изпълнения и се раздава докрай в любовната игра.

Вече повече от година плейбоят е обвързан със своята колежка Радина Кърджилова. Двамата със звездата от „Стъклен дом" са с доста голяма възрастова разлика, но по всичко личи, че тя изобщо не пречи на разбирателството им. Камо ли пък на секса им.

И двамата най обичат да се забавляват под чаршафите, а позите от „Кама Сутра", скрепяват отношенията си. Той сам се похвали, че прочел (по-скоро - разгледал) на няколко пъти книгата.

При неотдавнашното му гостуване в тв шоу Донков без притеснение обяви, че постоянно мисли за любов. Донков се изцепи, че имало дни, в които не ставал от леглото с партньорката си. Като се почнели, правели любов по 2-3 пъти един след друг без почивка.

„Размерът на „ръчната спирачка" има значение за любовния живот, ако съдя по дамите. Не зная колко трябва да е голям - при всяка е различно. Изискванията и потребностите на жените не са еднакви", обобщи познанията си за нежния пол Донков.

Той издаде и големината на собственото си мъжко достойнство - почти 20 см. Заяви, че бил доволен от размера си и го онагледи с ръка - членът му бил колкото педята.

С Радина обичали да експериментират най-различни секс пози, но си имали и любима. При нея Кърджилова възсядала Донков и му взимала акъла с бурна езда.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини