Преизбраха Джейлян Муталибов за президент на ФК “Юнак”

Джейлян Муталибов е новият стар президент на ФК „Юнак” от Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство на проведеното в петък общо събрание на клуба. Новият Управителен съвет се състои от  7 члена. Това са Ресми Мурад, Метин Мюмюнов, Бахар Реджебов, Касим Местан, Метин Солак и Шахин Байрямов.

 „Приоритет през новия мандат е да обърнем още по-сериозно внимание на подрастващите, заяви след избирането си Джейлян Муталибов.

Форумът протече по две основни точки – доклад и визия за работата на клуба  и избор на ново ръководство. В отчета си за изтеклия период Джейлян Муталибов

отбеляза, че основният проблем пред клуба е задържането на футболисти, като мнозина от тях търсят реализация извън територията на общината и пределите на страната, а други продължават своето обучение в различни висши учебни заведения. Той подчерта, че всеки който желае да играе футбол в клуба независимо от това в кой край или село на общината живее, винаги е добре дошъл. „Отворени сме към всички млади хора”, заяви Муталибов.

Кметът на общината Ресми Мурад каза, че през последните години има подобряване на материалната база на клуба, за което най-много заслуга има президента Муталибов.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини