ДПС ще съди Бойко Борисов за клевета

ДПС ще съди Бойко Борисов за клевета, съобщава "Стандарт". Той трябва да носи отговорност за думите си. Това заяви лидерът Лютви Местан в Монтана по обвиненията на Борисов за участието на Ахмед Доган в подготвян атентат срещу него.

 ДПС свали ГЕРБ от власт, заяви пред 150 активисти на партията Местан. В момента пишем книга за провалите на управлението на ГЕРБ. Нужни са ни няколко дни, за да опишем всички сфери. За най-голям провал Лютви Местан определи увеличаването на безработицата - с още 370 000 души. Безработицата стана 13 % при 6 % при тройната коалиция, в която участвахме и ние, изтъкна Местан. От 2005 до 2009 лекари и учители получаваха надбавки за работата си, а пенсионерите - 13-а пенсия. От 4 години това не се случва. Бойко Борисов се сети за доходите на последното заседание на правителството.

 Горд съм да бъда председател на единствената неетническа партия у нас, разви нова теза лидерът на ДПС. При нас членуват българи, турци, роми, евреи. На предстоящите избори имаме амбицията да постигнем исторически успех - да спечелим мандат в Монтана. Лесно е да си депесар в Кърджали, Шумен, Разград, но проява на гражданска доблест е да бъдеш депесар във Видин, Враца и Монтана, обясни Местан. На среща с актива на ДПС във Видин в четвъртък вечер Лютви Местан обеща един мандат в следващото народно събрание и от Видин.

Източник: www.sedmica.sliven.ne

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини