ГЕРБ отваря 7 предизборни клуба в Кърджали, не е известно колко ще струва издръжката им

Цвета Караянчева

Седем клуба пръснати в различни квартали на Кърджали ще обслужват предизборната кампания на ГЕРБ край Арда. Местната централа на герберите е сключила договори за наем за седем помещения в центъра,в кварталите Възрожденци,Веселчане и Байкал. Срокът за ползване ще бъде три месеца. Не е изключено той да бъде продължен пред вид изборния маратон който се задава в страната. Това съобщи на брифинг областният координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Тя не назова сумата, която ще брои партията й за поддръжката на офисите.

Караянчева каза също, че в последните дни нямало отлив от ГЕРБ , а напротив. Напоследък били приети над 100 нови гербери. Само днес подадените молби били 3.

Караянчева извести, че до неделя ще приключат събранията по общини, на които се правят номинации за народни представители. До сега са се провели събрания в общините Кърджали, Кирково и Момчилград. До десети април Изпълнителната комисия ще определи имената в листата, която ще се състои от 10 души.

Сред критериите спуснати от централата са :кандидатът да не е компрометиран от участие в миналото в други партии и да няма досие в Държавна сигурност. Ще се наблегне на представители на гражданска квота.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини