Ревнивка оспори развод с пияница-кръшкач,обичала го

Ревнивка оспори развод с пияница-кръшкач в Окръжния съд в Кърджали, твърдейки че държи на съпруга си.Ф.С.А иска да запази семейството си.Жената се жалва въпреки, че пред Момчилградския районен съд доказала , че съпругът има много прегрешения, сред които афинитет към чашката и към чуждите жени. Синът й пък свидетелствал, че когато таткото се напиел, а това се случвало често,навиквал майката и я биел.

От своя страна съпругът Ф.Ю.А.заявил пред магистратите, че жена му занемарила през последните години домакинските си задължания, ревнувала го болезнено, дори не му давала да се къпе, след като бил навън, защото смятала, че прикрива следи от сношения с чужди жени.

Момчилградския районен съд разтрогнал брака сключен през 1982 г. Той се аргументирал с дълбоко и непоправимо разстройство на брака по вина на двамата съпрузи.

Жената обжалва в Окръжния съд, отричайки своята вина за развода. Тя иска да се отмени решението на момчилградските магистрати. Вместо това обаче Окръжният съд в Кърджали потвърди решението на Мамчилградския районен съд.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини