Шерифи погнаха Борисов

Колаж: България на гражданите

Група „шерифи" с каубойски шапки, пушки и пистолети издирват около парламента премиера в оставка Бойко Борисов за бягство от отговорност. Акцията е пърфоманс на движение „България на гражданите"

Те са направили плакати, обявяващи голяма награда за намирането на беглеца.

Борисов е обявен за главен заподозрян за 75% увеличение на безразборните за 4 години; над 100 фалирали малки и средни предприятия; над половин милион българи, избягали от страната; провалена здравна реформа; чадър над монополите и игнориране на битовата престъпност. Той е заподозрян и за щурма на майки в парламента, както и за незаконни полети на авиоотряд 28.

„Търси се Б.Б. - Булката-Беглец" - под този надпис е поставен портретът на Бойко Борисов с указание да се търси в ПР-акции на нестандартни места, на лов за Бистришки тигри, в дома му по време на протести. Обявена е награда - субсидията за целия мандат на ГЕРБ в размер на 80 милиона лева.

„Днес се събираме, защото търсим отговорност от Бойко Борисов и смятаме, че в последно време той е навсякъде - появява се от най-различни сцени - например от Македония, в неделя каза, че си почива вкъщи, играе футбол, в момента е в болница.
Ние му желаем да се оправи, но според нас той се появява на всички други сцени, но не и на най-важната - народната сцена - пред народа", заявиха ентусиастите от движението на Меглена Кунева.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини