Караянчева ще се бори за нов мандат в Кърджали

Караянчева твърди,че очаква номинация от Кърджали

Областният лидер на ГЕРБ и народен представител от Кърджалийският многомандатен район Цвета Караянчева иска да бъде номинирана за нов мандат от Кърджали. Тя се надява партийния актив и симпатизантите да я посочат за водач на листата в столицата на Източните Родопи. Това сподели самата Караянчева пред журналисти. Така тя отхвърли възможността да бъде включена и в листата на София –град, в качеството си на зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ.

Ще припомним,че преди време от средите на ГЕРБ излезе информация, че Караянчева ще бъде номинирана в две листи-на Кърджали и на София.

Активисти на ГЕРБ споделиха, че последната инструкция на лидерът на партията Бойко Борисов е депутатите да работят в избирателните си райони за нов мандат и да не разчитат, че ще се окажат парашутисти в софийската листа.

Това обяснава и засилената политическа активност на Караянчева през последните два дни. Тя проведе серия от предизборни срещи в общината.

Кърджали бг вести научи също, че Караянчева е поискала от областният уеправител Иванка Таушанова да подготви спешно пълен отчет за направеното от ГЕРБ в областта през мандата, който да бъде ползван в предизборната кампания.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини