Музикално–поетичен спектакъл за Деня на влюбените в Ардино

Учениците от Професионалната гимназия „Хр.Смирненски” в Ардино отбелязаха 14 февруари – Деня на влюбените с музикално - поетично шоу. В актовата зала на учебното заведение се събраха учители, ученици и гости, за да се докоснат до магията на любовта. Специално за празника десетокласниците с класен ръководител Кадрие Юсуфова представиха богата музикална програма, която бе наситена с хумористична сценка, стихчета и цитати за съкровеното чувство, рецитираха се любовни стихотворения. Раздадени бяха късметчета с пожелания за празника. Имаше и много забавни игри.

Кулминацията на купона бе хумористичната сценка „Любов от пръв поглед, написана по сценарий на десетокласниците Тунджер, Гюлер, Севда, Атанас и Неше. Младежите показаха завидни артистични умения и разсмяха искрено публиката в залата. Особено се открои Тунджер в ролята на кандидат - зетя Решад.

Главният-учител Улвие Муталибова  приветства присъстващите от името на Ръководството на гимназията. Тя пожела на младите хора всеки ден от живота им да бъде изпълнен с любов и мечти.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини