Ужас! Лисица се опита да отмъкне бебе от кошарата му

4-месечното бебе е прието в болница и оперирано

Лисица се опита да отмъкне 4-месечно бебе от кошарата му. Майката чула как бебето й плаче и веднага се втурнала да види какво е причинило писъщите. Когато тя влязла в стаята видяла как лисица е захапала сина й и дори е успяла да го измъкне от кошарата, съобщиха от yahoo.de.
Нападението на дивото животно над беззащитното бебе се е случило в сряда в жилище в Лондон. Момченцето веднага е прието в болница, където са оперирали ръчичката му. Невръстната жертва на лисицате вече се възстановява.

Предполага се, че по улиците на Лондон живеят хиляди лисици. Те са в постоянно търсене на храна в хорските дворове или по самите улици. Това не е първият случай, когато дете е нападнато. През 2010 година лисица напада 9-месечни близнаци отново в дома им в Лондон.

Кметът на Лондон Борис Джонсън призова съответните органи към незабавни действия. Лисиците често наподобяват плюшени играчки, но те не са домашни животни, а опасни и истинска напаст, обясни кметът Джонсън пред BBC. Според него именно последният случай с нападнато от лисица дете доказва за пореден път, че градовете трябва да се прочистят от дивите животни.

Източник: http://lubopitno.org

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини