Турската звезда от “Перла” заряза мис Свят

Турският Брад Пит Къванч Татлату заряза мис Свят Азра Акън. След 11 години връзка двойката сложи край на отношенията си. Влюбените ту се събираха, ту се разделяха, но през последните няколко месеца силно са обтегнали отношенията си. И вече не си говорят.Според запознати, двойката е преустановила отношенията си по взаимно съгласие. Проблемите помежду им се породили заради работата, както и хилядите фенки, които настойчиво ухажвали актьора, където и да се появи.

Татлату и Акън са заедно от 11 години, но връзката им бе сред най-обсъжданите в Турция и на Балканите. Преди няколко години манекенката и актриса заряза приятеля си, заради слуховете, че е твърде близък с колежката си от „Перла“. В последствие двамата се събраха, но скоро поредната мълва пак ги скара.

Последно, клюките носеха, че двойката е сключила брак в Холандия, но говорителят на Къванч категорично опроверга мълвата, че са женени. А само преди дни стана ясно, че двамата са взели решение окончателно да се разделят. Източници коментират, че решението е било единодушно и въпреки това  мнозина очакват скоро отново да се съберат. Тъй като влюбените прекратили връзката си „все още обичайки се един друг”, пишат от news359.bg.

Източник: http://lubopitno.org

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини