Кажи ми кои пози харесва, за да ти кажа каква е

Всеизвестно е, че постъпките на човек, външният му вид, предпочитанията и това, което не харесва са отражение на вътрешния му свят и се определят от особеностите на възприятията на личността. Тук не е изключение и сексуалният живот: това как се държи жената в леглото,как се проявява, какво обича може да разкаже много за нея.

Позите
Предпочитането на определени секс пози е обусловено от характера на жената. Напр. т.нар. мисионерска поза се харесва на тези жени, които се стремят да изградят партньорски отношения, в които мъжът ще е лидер. По време на тази поза партньорите са лице в лице, но активността е на мъжа. Т.нар. кучешка поза и други, в които мъжът е зад жената е любимата поза за дами, склонни към подчинение. В тази позиция тя по никакъв начин не може да управлява процеса и да го контролира, отдавайки се изцяло на партньора. В живота такава жена очаква от партньора си отговорно поведение и решителни постъпки.

Позата, при която жената е отгоре е харесвана от жените-лидери , които съзнателно или не искат да подчинят мъжа. Тази поза им дава тази възможност: те не само са над мъжа в буквалния смисъл, но и изцяло контролират процеса. Трябва да се отбележи, че някои жени в различни периоди имат различни предпочитания в позите. Това зависи от обстоятелства като: какъв е мъжът до тях, кои граници на личността са активирани в дадения момент, а така също говори и за многостранността на женската природа.

Оралният секс

Има жени, които не обичат оралния секс, което не винаги е свързано с отношението им към мъжа. Вероятно те просто са подложени на влиянието на стереотипи, според които това се възприема като мръсно и порочно действие. Ако жената, обаче, с удоволствие получава и дава орални ласки, то тя освен удовлетворението изразява и отношението си към секса и към мъжа. Много жени харесват оралния секс и защото това е реална възможност да властват над партньора. Когато жената дарява орални ласки тя напълно контролира мъжа. А когато той го прави в буквалния смисъл е в краката й, като по този начин признава високият й женски статус.

Начинът на изразяване на емоциите

Доколко активно жената изразява емоциите си в леглото, зависи от нивото на нейната емоционалност и възбудимост. Под завивките е трудно да се престориш или да излъжеш – интимните отношения напълно оголват човешката същност, разказвайки за жената това, което самата тя не знае. Затова ако момичето е сдържано и рационално в живота, а в леглото се проявява емоционално, това говори за страстна натура и за това, че хладнокръвието й по-скоро е по-късно изградено качество, а не природно. Съществува и противоположната ситуация, когато действена и активна жена се държи сдържано по време на секс, скривайки качествата вероятно, защото се страхува или просто няма доверие на партньора си.

Още любопитни материали четете на sroditeli.com

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини