Първа жертва на садо-мазо романа "Петдесет нюанса сиво"

Швед ще бъде съден за убийството на своята приятелка по време на жесток садо-мазо секс в стил на еротичния роман "Петдесет нюанса сиво". 28-годишната гражданка на Германия е била ударена 123 пъти с дървена показалка, докато била завързана с женски чорапогащи и кондоми. Нейният 31-годишен "господар" каза, че тя доброволно е станала негова робиня в секс игрите. Мъжът обаче бе обвинен в убийство след смъртта на жената през октомври, когато полицията открила неин дневник, в който тя написала: "Ти преди ми каза, че не искаш да ми причиняваш истинска болка. Аз обичам да съм робиня, но не съм мазохист". Обвиненията срещу мъжа бяха повдигнати миналата седмица.

От полицията съобщиха, че извратенякът вдигнал тревога, когато секс партньорката му спряла да диша по време на изпълнен с насилие секс. Той се е опитал да я върне към живота, преди линейната да пристигне в дома му в Умеа в северната част на Швеция. Жертвата е била лекувана в местна болница два дни, след което машините за поддържане на живота й били изключени и тя починала.

Жената е получила увреждане на мозъка в резултат на това, че е била завързана. Жената е пристигнала в Швеция по програма за обмен на студенти, за да се срещне със своя "приятел", с който се запознала по време на минала визита в страната и поддържала кореспонденция чрез интернет. Девет дни след пристигането си тя умира, пише в. "Дейли Мейл".

От полицията добавиха, че жената е приела заместител на кокаина и алкохол, преди да се впусне в садо-мазо секса. Местният прокурор Аса Йонсон каза, че устата на жената е била натъпкана с нещо, което е довело до смъртта й. "Смятаме, че това нещо е пряко отговорно за кончината", каза тя. Процесът срещу шведа ще започне тази седмица.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини