Култов режисьор поема „Междузвездни войни” Епизод 7

Режисьорът и продуцент на култовия сериал „Изгубени” явно си е променил мнението (не се знае срещу колко) и сяда в режисьорския стол за следващата част от интергалактическата сага. Тази новина съобщи Hollywood Reporter, а тя буквално взриви Twitter. През есента на миналата година Ейбръмс отрече интерес да режисира 7-я епизод на „Междузведни войни”, който ще положи началото на трета трилогия.

Walt Disney планира филмът да излезе на големия екран през лятото на 2015 г. В момента Майкъл Арнд („Играта на играчките 3”) работи по сценария, който може да отвори място за появата на оригинали – Марк Хамил и Кери Фишър, които първи влязоха в образите на Люк Скайуокър и принцеса Лея.

Ейбръмс (46 години) е сред хитовите режисьори в Холивуд, като зад гърба си има „Мисията невъзможна – 3” (2006 г.), но по-важното е, че е добре запознат с космическите приключения и битката между добро и зло в Космоса. През 2009 г. той режисира "Стар трек", донесъл приходи от 383 млн. долара, а в момента довършва продължението му - "Стар трек: Пропадане в мрака", което трябва да гледаме на 17 май тази година.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини