Гастарбайтери бият кърджалийци,внасят нравите на Дивия Запад

Родни гастарбайтери бяха осъдени да заплатят по 300 лева глоба по Указа за борба с дребното хулигантство за това, че смазаха от бой кърджалиецът Ю.М.Д. Е.М.А.,Д.М.А. и М.А.К нападнаха с ритници и юмруци жертвата си в квартал Горна Гледка посред бял ден. Екшънът се разиграва в 17,30 часа на 5 януари 2013 г. и предизвиква гнева и възмущението на съкварталците. Намесват се органите на реда и гастарбайтейтерите са изправени пред Кърджалийския районен съд. Той определя действията им като хулиганство.

Отново като в Дивия Запад този път пред механа “Тони” в кв.Веселчане си разчистват сметките М.А.Ю. и Ш.Ф.М. Двамата си разменят юмруци и ритници в малките часове на нощта на 16 декември 2012 г. Бабаитите са узаптени и изправени пред съда. Магистратите от Кърджалби ги осъждат по Указа за борба с дребното хулиганство на по 100 лева глоба.

Практиката показва обаче, че екшъните в Кърджали зачестяват. Освен в крайните квартали ,те се случват и в центъра на града. Най-често побоите са край барове и дискотеки.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини