Готви се коалиция ДПС - ГЕРБ?

"Правоохранителните органи трябва да разследват случилото се с Ахмед Доган в НДК, за да се види какви са причините и защо е допуснат такъв пробив", каза в ефира на Нова телевизия Мартин Димитров.

"Чува се, че се прави сметка за образуването на дясноцентристка коалиция между ГЕРБ и ДПС. Но ДПС не може да влезе в такава коалиция, ако Ахмед Доган е лидерът на тази партия", съобщи още Димитров, с което обясни отказа му от лидерския пост.

"Правят си сметката за управление ГЕРБ-ДПС. Винаги съм се питал защо ГЕРБ тръгна така яростно срещу "Синята коалиция" и сега си го обяснявам – защото явно ще търсят вариант за управление с ДПС. ДПС не трябва повече да бъдат пускани в управлението на България, защото те превърнаха управлението в корпорация и в много лоши практики, включително корупция", каза още Димитров.

Той коментира и предстоящия референдум. Според него, ако казваш три пъти "не", значи не си убеден в дадено нещо.

Коментарът на Мартин Димитров е относно "не"-то на премиера Бойко Борисов. Депутатът от "Синята коалиция" припомни, че управляващата партия многократно си е променяла позицията относно АЕЦ "Белене".

Мартин Димитров сравни БСП с телефонните измамници. Той е категоричен, че социалистите лъжат за цената на "Белене" и тока, който би се произвеждал. "Ще видим дали хората ще се хваната на въдицата на БСП", заяви още Димитров, цитиран от КРОСС.

"Цената на тока в България само с Козлодуй ще стане между 50 и 100% по-скъп от сегашния, ако бъде направено Белене. Или с други думи – ток през цената на тока, трябва да си върне инвестицията", категоричен бе Мартин Димитров.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини