Най-дебелият човек свали 285 кг

Мейсън консумирал 20 000 кал. дневно (близо 10 пъти над нормата). Сега обаче се е взел в ръце и от 2 години има собствен бизнес с бижута. Доскоро животът му се движеше изцяло от други хора, предимно от социалните служби

За две години доскорошният най-дебел човек на света Пол Мейсън е свалил 2/3 от теглото си. Това съобщи Daily Mail, цитиран от КРОСС. Сега обаче изникнал друг голям проблем, който ще наложи операция.

Мейсън (51 години), който тежеше повече от 444 кг, е заприличал на човешко същество с настоящите под 160 кг. Сега обаче мъжът има проблем с многото останала кожа, която буквално виси.

През 2002 г. пожарникари трябваше да разрушават част от фасадата на къщата му, за да може Пол да бъде изкаран от нея и откаран до болницата за операция на херния.

Отслабването му е започнало преди две години след друга операция. За да му бъде направена следваща, която да отстрани излишната кожа, Пол трябва да задържи стабилно теглото си поне 2 години. Остава да му го пожелаем, тъй като предишната му форма не е подходяща за окото.

Източник: cross-bg.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини