Бандерас води и Педро Алмодовар в София

Както стана ясно догодина чакаме отново Антонио Бандерас, който ще посети страната ни, за да се снима в най-новия си филм. Актьорът от "Десперадо" официално съобщи това на пресконференция пред испанските медии, а новата му лента ще се казва Automata.

В комплект с него ще пристигне и великият режисьор Педро Алмодовар. Корифеят на испанското кино, носител на "Оскар" и "Златен глобус", ще реализира голяма част от снимките по актуалния си проект у нас, научи "Монитор". Преди дни и самият Алмодовар издаде подробности около научнофантастичната лента. Той отбеляза, че все още е "достатъчно млад", за да работи по такъв филм. 63-годишният режисьор обеща да покаже невероятни събития в "реалистична и обикновена" форма. Историята разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия.

Съвсем очаквано една от главните роли в Automata е поверена на Антонио Бандерас, който е лансиран от Алмодовар през далечната 1986-а за голямото кино с участието му в "Матадор".

Преди това режисьорът му поверява малка роля и в "Жени на ръба на нервна криза". В актуалната лента Бандерас ще открие, че "нещо" застрашава бъдещето на човечеството и ще се опита да го спаси.

Твърде вероятно е снимачният процес у нас да съвпадне с премиерата на новата лента на Алмодовар Los amantes pasajeros ("Любовници спътници"), който излиза по кината през март 2013.

Бандерас обяви още един от проектите си. В новата част за Мачете - Machete Kills, режисирана отново от Робърт Родригес, той ще си партнира със самата Лейди Гага. При миналата си визита в България испанският мачо беше плътно следван от съпругата си Мелани Грифит. Очаква се хиперревнивата му половинка да го придружи и този път.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини