Джакпот! Ето късметлийските числа, падали се най-често в тиражите!

В националната истерия по спечелването на рекордния джакпот, който надхвърли 9,5 млн. лева, се включиха и статистическите данни за числата, падали се най-често в историята на Българския спортен тотализатор.

Най-късметлийското число, което се е падало най-често при тиражите в историята на Българския спортен тотализатор, е числото 21. Става въпрос за играта 6 от 49. За последните 31 години, числото 21 се е паднало цели 656 пъти, разкри „Телеграф”, цитиран от БЛИЦ. На второ място, след първенството на 21, е поставено числото 44. Следват ги числата 25, 4 и 48. След като прочетете тези редове, вече сигурно се стягате да отидете до ТОТО-пункта, за да ги пуснете. Но внимавайте! Тези числа никога не са се падали в една и съща комбинация, поради което анализаторите ви съветват да заложите само на едно или две от тези числа.Експертите в играта 6 от 49 разкриват и любопитния факт, че числата, определящи името на играта, също са доста често теглен вариант.Най-рядко или почти никога са се падали числата 23, 16, 26, 10 и 41.

За да ударите точната комбинация от шестте числа за голямата печалба, шансовете ви са 1 към 13 983 816. Ако пускате четворен фиш, тогава шансът ви остава 1 към 3,5 млн.

Анализаторите смятат, че не е чудно, че джакпотът не е паднал в тиража в четвъртък. Причината, която посочват, е, че досега, в историята на Българския спортен тотализатор, никога не се е теглила голямата печалба в 91-ви тираж. До края на месец ноември експертите са категорични, че джакпотът ще бъде спечелен, тъй като за всеки следващ тираж все повече стават пуснатите комбинации.

Източник: chudesa.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини