Червените повеждат народа срещу Борисов

Сергей Станишев

БСП повежда протести срещу правителството на ГЕРБ. Още в събота червените свикват под знамената своите привърженици от цялата страна на протест срещу мизерията и арогантността на кабинета Борисов.

 Освен това социалистите вече са в кампания из страната, в която депутати и активисти се срещат с гражданите. Българите се оплакват от ниски доходи, липса на работа, незаинтересованост на държавата към ежедневните им проблеми. Това каза в Кърджали лидерът на българските и европейските социалисти Сергей Станишев. Той посочи , че една трета от българите не могат да си платят сметките за вода и ток. 43 на сто живеят в тежки материални лишения.

  БСП няма предизвестени партнори в коалиционната си политика за изборите. Едно е ясно, че не можем да се коалираме с ГЕРБ.Затова най-важно за нас е отношението на бъдещите ни партньори към Бойко Борисов и неговата партия. Ще разчитаме и на подкрепата на гражданското общество. Гражданите могат да ни дадат силата, която ни е нужна за самостоятелно управление, каза още Станишев.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини