Мощно адвокатско дружество стъпи в Кърджали, чака политици за клиенти

Менко Менков в ляво и Димитър Шереметев в средата приветстват гости

Елитът на Кърджали се събра вчера в късния следобед на откриването на офиса на адвокатско дружество „Менко Менков&Съдружници” в Кърджали. Знакови фигури като директорът на Областната дирекция на полицията комисар Валери Баранов, окръжния прокурор Светлозар Славов, шефът на следствието Димитър Чорбаджийски, началника на митническото бюро Цветан Юрганчев,  адвокати,  бизнесмени, журналисти дойдоха да поздравят екипа на Менко Менков. Водосвет отслужи енорийския свещеник отец Петър.

 В приветствието си към гостите Менко Менков подчерта, че Кърджали е първия град в страната, където софийското адвокатско дружество открива офис. Искаме да покажем нов почерк в обслужването на граждани, бизнес и институции в Кърджали. Достатъчно сме известни. Наши клиенти са Ню Бояна Филм и световната компания Уорнър брос. След конкурс се спряхме за наш представител в Кърджали да назначим адвокат Димитър Шереметев. В нашия екип е и студентът по право Октай Шабан от Кърджали, каза още Менков. Той посочи ,че дружеството му е търсено от политиците. Първо идват когато има избори, след това когато паднат от власт и министрите им се изправят пред съда, пошегува се Менков.

  Димитър Шереметев е широко известен в Кърджалийска област. Той бе директор на областната дирекция на МВР. По късно оглави дирекцията в Перник. В последните  години се изявява на адвокатското поприще.

Георги Кулов

Менко Менков
Димитър Шереметев приема подаръци
Менко Менков със Светлозар Лазаров

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини