Михалевски пита ГЕРБ в парламента за далаверата със земите край Маказа

Димчо Михалевски

ОбС на БСП проведе поредното си заседание. Социалистите гласуваха решение народният представител Димчо Михалевски да внесе питане в Народното събрание за поредните според тях корупционни сделки с компесаторни бонове за около 10500 дка земи в района на Кирковско, Кърджалийска област в близост до транспортен коридор № 9, свързващ ни с Беломорието.

Питането бе в следсвие на разследване на Кърджали бг вести.Сайтът ни пръв алармира за готвената далавера на управляващите.

По повод 12 октомври  - Деня на българската община бе приет график за срещи  по кварталите на общинските съветници на БСП с всички желаещи граждани. Идеята е да се създаде    картотека с проблемите на гражданите по местоживеене, които по степен на важност и актуалност да се поставят на вниманието на Общинския съвет и кметската администрация. В края на заседанието бе гласувана позиция по повод честванията на 100-годишнината от Балканската война и избора на почетен гражданин на града, която гласи: ”ОбС на БСП единодушно застава зад предложението на организационния комитет отговарящ за честването на годишнината и подкрепя кандидатурата на достойната, историческа личност свързана с освобождението на нашия град ген. Васил Делов – „освободителят на Кърджали”. Във връзка с това не издига друга кандидатура за разглеждане пред Общинския съвет  - Кърджали.”Това се казва от прессъобщение на местната централа на БСП.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини