Д-р Мухтаров:Да почистим Кърджали като Виена,за да се чувстваме европейци

Почистване на сухи листа във Виена

Преди дни бях във Виена /не на разходка/ и не мога да се въздържа – ще споделя някои снимки с Вас. Толкова много Виена и Кърджали си приличат … Европейски градове… И си помислих, че може да помогнем малко Кърджали да бъде поне малко по-чист и по-хубав. Предлагам Ви снимки от европейската столица на музиката и от родопския град. Предлагам също всеки, който има фотоапарат или джиесем с камера, да из

прати на община Кърджали сигнал със снимки на разпиляни боклуци или препълнени контейнери за смет. По този начин – „ со кротце, со благо и со малце кютек” ще помогнем с информация, за да стане по-хубав градът, в който живеем.
Моля Ви да пращате информация – снимки и описание на: Община Кърджали mayor@kardjali.bg. По-добре е информацията да бъде изпратена по мейл, за да остава следа и за да се получи отговор. Сигнали могат да се подават и на горещия телефон: 0361/67319, като е необходимо да посочите името и адреса си, за да получите писмен отговор.Това написа на своята страница във фейсбук общинския съветник д-р Марин Мухтаров.

Боклуци до сградата на НАП в Кърджали
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини