Младежкият идол Блатечки не може да напълни театъра,зрели дами заделят пари да го гледат

  Младежкият идол Асен Блатечки не може да напълни салона на театъра в Кърджали.Въпреки,че има много фенове в  телевизионната звезда не може да продаде билетите за култовия спектакъл „Секс ,наркотици и рокендрол”.Те се оказват непосилни за младите хора.Билетите варират от 10 до 15 лева.

 Както и в предишното си гостуване в Кърджали с друга култова постановка „Американска мечта”Блатечки привлича предимно дами на средна възраст. Представлението е утре, а са продадени едва половината от билетите. Градът е облепен с афиши, но буквално до вчера имаше продадени едва 20 билета.

 Организаторите обаче очакват кърджалийци да се втурнат към касите в последния момент. Постановката не е за изтърваване, сочат отзивите от други градове в страната. Блатечки обича да се представя като мачо, подражавайки на своя учител в театралното изкуство Стефан Данаилов. Сега негов режисьор е Ивайло Христов, от когото Блатечки краде занаят, защото се изявява вече и зад завесите.

 Любимеца на кърджалийските девойки спечели сърцата им с участието си в сериала „Стъклен дом”,наши и чужди игрални филми и във видеоклипове на актуални поп и чалга певци.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини