Млада дама трови наведнъж двамата си любовника

22-годишна жена, замесена в любовен триъгълник, е обвинена в отравянето на двамата си любовници. Тара Джаксън е обвинена в това, че е сложила антифриз в питието на единия си интимен партньор, а в храната на другия е замесила мускулен релаксант.

По думите на следователите, Джаксън е била замесена в любовен триъгълник с приятеля си, с който живеела, Джейсън Уитенер и със съседа Доналд Ръсел. Нито един от двамата не знаел за другия. Джаксън успяла да запази връзките в тайна.

От полицията в окръг Бърк в американския щат Северна Каролина съобщиха, че разследването е започнало, след като Уитенер е бил приет в болница вследствие на отравяне с антифриз. Уитенер прекарва в болницата три седмици и е бил поставен на живото поддържащи сисети след отказ на органите му. Лекарите са му казали, че той може никога да не се възстанови напълно.

Джаксън отрече да е виновна за отравянето на приятеля си и заяви, че не знае как опасната за здравето течност е попаднала в питието му. Срещу Джаксън не са повдигани обвинения в отравяне с антифриз, но следователите са успели да я свържат с два други случая, в които нейният приятел и любовник са били отровени с мускулни релаксанти.

Джейсън Уитенер разказа пред WSOCTV за деня, в който е пил “Mountain Dew”, донесено му от Джаксън. “Имаше силен вкуса на аспирин”, спомня си той. Въпреки съмненията в опит за убийство, Джейсън казва, че подължава да изпитва чувства към Джаксън.

“Все още я обичам. Искам просто да знам защо направи това. Опитах се да й дам най-хубавото място за живеене, което можех”, казва той.

Автор:
Константин Тодоров

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини