Мъжки работи: Логиката на жените

Жените, знаеш, са адски странни същества. Всеки мъж, който се е опитвал да разбере кое защо се случва при тях, се е провалял в начинанието. Ние също! Но поне искаме да ти покажем нагледно примери за фрапираща женска логика, пък дано това помогне, за да схванем поне частично 1-2 бурмички от механизма в главите им...

Да, това сме го виждали и в реалния живот, и на филми. Ако ти изневериш, ти си гадно, егоистично и шовинистично, арогантно копеленце, което не я заслужава. Ако изневеряващата е тя....е, случва се, не е кой знае какво, ти си длъжен да й простиш. Тя е убедена в това!

Това е нещо като продължение на горната история. Жените обожават да генерализират. Ако един от нейните досегашни е бил мърляч - всички са мърлячи. Ако е бил женкар - всички са такива. И тя започва наистина да приема всеки следващ за копие на бившия...

Ясно ти е, че хубавите ябълки ги ядат свинете. И това не е, защото въпросните свинеподобни мъже са големите свалячи или разбирачи на женската логика. Просто адски много жени на подсъзнателно ниво, макар да не си признават, обичат да бъдат командорени, покровителствани, че дори и унижавани от време на време. Защо? Нямаме идея, просто фактите го сочат.

О, да, това е класика! Всяка нейна мисъл, че си й кръшнал, всяко съмнение и, естествено, всеки сън по темата те превръщат в престъпник и световна гад. Няма как да обясниш, че някакси ти всъщност нищо не си направил.

Разбира се, че не става дума конкретно за чанти. Може да са обувки, палта, рокли, гримове, шапки - всичко! Намалението на цените е някакъв наркотик за всички мацки, спортуващи "шопинг". Предупреждаваме те: никога не оставяй без надзор пормонето си с парите и кредитни/дебитни карти!

Също адски често срещано. Тя е с ултракъса пола и огромно деколте, но простакът си ТИ, ако я зяпаш като невидял. Ама, кукло, облечи дрехите на баба си и всичко ще е наред... Само че на тебе това ти харсева, нали? Оплакваш се от зяпачите, ама реално това адски много те кефи, гъделичка ти самочувствието, избиваш си комплексите и дори малко се възбуждаш.

Judge, we rest the case!

Източник: men.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини