Дешифрираха езика на бебетата

Експерти по езика на тялото са категорични, че могат да различават лицевите движения на бебетата. Със сигурност всеки родител преминава през това как малкото му дете се намира на ръцете му, плаче, като че ли иска нещо да каже, но не може. Всъщност, в този момент бебето наистина се опитва да предаде невербално послание към майка си и татко си, но не всеки родител може да разбере какво означава това, предаде КРОСС.

Нова книга твърди, че всяко дете използва сигнали за комуникация. И родителите трябва да тълкуват и превеждат всеки звук, всяко бълбукане, смях и изражение на лицето на своето отроче.

Експертите са сигурни, че след като родителите прочетат това ръководство, те ще знаят точно какво иска детето им: дали е гладно, щастливо, разстроено, дали му е топло или студено или просто иска да играе, дали има нужда от прегръдка и целувка. Всички тези прекрасни движение, които бебето ви прави с езика, уста, устни, очи и вежди са признак, че не просто иска внимание, това е опит да ви каже, че нещо с него се случва.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини