99 служители на МВР в Кърджали са наградени по случай празника

99 са служителите на МВР от различни структурни звена в Кърджали, наградени във връзка с професионалния празник – 5 юли. Те получиха своите отличия днес на събрание в ОД на МВР-Кърджали. С почетни знаци, трета степен, за постигнати високи резултати в работата си са отличени Валентин Илиев, заместник-началник на Специализираното полицейско управление и Сергей Заимов, началник на сектор в ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението”. С обявяване на благодарност и допълнителен платен отпуск със заповед на зам.министър Веселин Вучков е наградена Мари Черкишян от финансовата служба в ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението”. С обявяване на благодарност и допълнителен платен отпуск от главния секретар на МВР Калин Георгиев е награден началникът на сектор „Комуникационни и информационни системи” Каньо Янев. Директори на дирекции в МВР са наградили с обявяване на благодарност и допълнителен платен отпуск 7 служители.

От директора на ОД на МВР-Кърджали комисар Валери Баранов четирима служители са наградени с обявяване на благодарност и парична награда -  Пламен Профиров, Виолета Стойкова, Петя Георгиева и Мариана Петрова.  77 служители са отличени с писмена похвала. Петима служители от ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” са наградени от началника на управлението с писмена похвала.

Наградите си получиха и призьорите в спортните турнири, посветени на празника. В стрелбата с боен пистолет първото място зае сборният отбор на ОДМВР-Кърджали, на второ място е отборът на Специализираното полицейско управление, а на трето място – РУП-Кърджали. При мъжете най-точен мерник показа Павлин Калинов, втори е Евгени Делчев, а трети Даниел Момчилов.  При жените първа е Шенай Али, а на второ и трето място Яна Йорданова и Катя Демирева. Волейболистите на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” са първи в класирането, след тях се наредиха отборите на РУП-Кърджали и на областното звено „Охрана” при Министерството на правосъдието. В турнира по спортен риболов първи е отборът на Специализираното полицейско управление, втори – на РУП-Кърджали, трети – сборен отбор на „Миграция” и „Отбранителна мобилизационна подготовка. Най-добрите тенесисти сред полицаите са Пламен Лазаров, Айкан Хюсеин и Алпер Мюмюн.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини