У нас: бизнес училище по подобие на Харвард

Бизнес училище по подобие на Harvard Business School ще бъде създадено в България, стана ясно на форум за иновации и добри практики в областта на обучението и развитието Moby2Day. Balkan Business School ще обучава бъдещи бизнес и политически лидери, съобщи Найден Николов, изпълнителен директор на Moby2. Желаещите развитие в тези области ще могат да осъществят връзка със световни и регионални бизнес лидери и да черпят опит от тях.

Найден Николов, изпълнителен директор на Moby2, представи идеята за създаване у нас на бизнес училище по подобие на Харвард

Акцент на събитието беше системата eLearn.bg, която предоставя уеб решение за управление на знанието в организациите. Системата позволява да се извършват онлайн обучения, цялостно управление на документи и изследвания на удовлетвореността на вътрешни и външни клиенти. Интересна възможност е осъществяването на виртуална класна стая, в която участниците в конферентна връзка обменят идеи и коментари по своите проекти. Moby2 връчи и Символи за принос към развитие на човешкия потенциал и икономика на знанието, разделени в 7 категории на политиката, обществения живот и бизнеса. За успешното усвояване на европейското финансиране и подкрепата му за бизнеса беше отличен Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС. България отбелязва прогрес в усвояването на парите, но това не е индивидуален принос, а е в отговор на усилената работата на много хора, коментира Дончев.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини