Емил Димитров-младши и Деси Солджъра за гей браковете

Какво става в НДСВ? Ще възкръсне ли от пепелта царската партия? Колко дни ще са нужни този път, за да се „оправим”? Под огъня на въпросите на „Насреща Люба Кулезич” тази неделя от 9:00 ще бъдат Христина Христова, Огнян Герджиков и Минчо Спасов в студиото на „Насреща”.

В предаването още:

„За” и „против” хомосексуалните бракове. Догмата срещу природата на нещата. И възможно ли е в 21 век гей обществото да се счита за противоестествено? Сблъсъкът на двете позиции понякога е с тежки последствия. За кого? Ще разберете тази неделя сутрин по TV7 с гостите Емил Димитров-младши и Десислава Петрова Солджъра.

„Къде са децата ни?” Каква е съдбата на един родител, чието дете е изчезнало? Очакването води до отчаяние. „Насреща Люба Кулезич” в центъра на два фрапиращи случая с криминален привкус. Венка Рангелова, отец Стефан Цветков и Светослав Виденов – две трагични истории и една обща участ.

ММА – железните мъже ще гостуват на „Насреща”. „Тарикати” ли са бойците от смесените бойни изкуства? Какъв дух се крие в едно здраво тяло? Нищо не може да отклони Люба Кулезич от въпросите. А те ще бъдат особено много, след последната акция на антимафиотите.

Бившият депутат Вержиния Велчева сменя амплоато си. Дамата е запазила огнения си стил. Тя продължава да работи при висока температура, но вече не в кулоарите на Народното събрание. За бижутата, красотата и резките промени в живота ще се говори в студиото на „Насреща Люба Кулезич”.

Люба Кулезич очаква вашите въпроси и коментари на Facebook страницата на предаването: http://facebook.com/НасрещаЛюбаКулезич!

 „Насреща Люба Кулезич” -  всяка неделя, 9:00!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини