Токът в Кърджали –игра на тука има тука нема

Енергоразпределителното дружество EVN скъса нервите на абонатите си като днес остави без ток почти целия Кърджали.Освен без ток жителите на града останаха и без жизненоважни комуникации като интернет връзки.Засегнати бяха и различни институции и банки.Телефоните се нажежиха от недоволството на гражданите.Те не искаха нищо повече освен да бъдат предупреждавани,когато ще се изключва тока.

 Кърджали бг вести се свърза с пресаташето на EVN Крум Косев, който обясни, че в момента във връзка с изпълнението на инвестиционната програма на дружеството се въвеждат системи за измерване по трафопостовете. Екипите се опитват да съкратят времето за монтаж. Косев каза,че практика е да се предупреждават само най-важните обществени институции.

Преди време при подобна „дискотека”,когато Кърджали светваше и угасваше от електроразпределителното дружество обещаха ,че ще използват медиите за да предупреждават гражданите,но това не стана.Проблемът е, че от електроснабдяването зависят много институции и фирми, които понасят недоволството на гражданите.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини