Бойко с нов гаф: Дръпна шалтера на Тони Димитрова (Видео)

Погрешка премиерът Бойко Борисов спря тонколоните и музиката на Тони Димитрова в Бургас, тъй като помисли, че изпълнението върви на запис. Певицата бе поканена на тържеството за откриването на ново студио на БНР, предаде БЛИЦ.

"Айде спирайте музиката и да почваме, че нямам време!“ След тази реплика на премиера Бойко Борисов някой угаси тонколоните, а във въздуха продължаваше да се носи дрезгавият глас на любимката на бургазлии Тони Димитрова.

И без микрофон се чуха думите на певицата: "Ама защо ми спряхте музиката?“, попита Тони, цитирана от бургаския сайт "Бесове". Насъбралите се започнаха да се оглеждат и в това време видяха Бойко Борисов и гардовете му, кмета на Бургас Димитър Николов и вицепремиера Симеон Дянков.

"Ама тя тук ли е?“, заозърта се Борисов, но така и не можа да фиксира. "Къде си, бе Тони? От де да знам, че си тука?“, подвикна премиерът, докато я види.

"Изложихме се", коментира цялата ситуация с усмивка премиерът.

В една от хубавите държавни сгради на Бургас Борисов откри студиото на държавното БНР. За да е пълен празникът, домакините предварително бяха украсили вратите и поканили Тони Димитрова, за да чака гостите на улицата и да весели с песните си минувачите.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини