Милена възмутена от садо-мазо визията на Софи

Рокаджийката Милена Славова предвидимо бе разочарована от тазгодишното издание на "Евровизия" и по-специално - от изпълнението на българския представител Софи Маринова.

"Софи наистина пее, но стилът и самата песен въобще не е за такъв конкурс", споделя певицата. Според нея на сцената при нашето изпълнение е било скучно, липсвало е шоуто, а облеклото на нашата представителка, било крайно неподходящо. Ботушите напомняли за... садо-мазо. Визията на певицата беше дело на напористата дизайнерка и стилистка Антония Йорданова. Тя беше откраднала идеята за предния тоалет на Софи от световноизвестния дизайнер Ели Сааб и след като бе разкрита заяви, че "просто е вдъхновена от неговата рокля". Наглостта й стигна и до там, че обиколи няколко телевизии, за да твърди, че всъщност нея я крадат родните дизайнери.

Милена е категорична, че трябва да се подмлади и смени журито, което избира нашите представители за конкурса. На противоположното мнение пък е колежката й Поли Генова, която също познава вече традиционният за България горчив привкус от участие в песенния конкурс.

"Мисля, че Софи Маринова е добра певица и се справи на "Евровизия". Песента й "Love Unlimited" пък много ми напомня на румънски хаус стил и според мен имаше голям шанс да победи на финала. През последните години именно такъв тип клубни парчета се открояват като печеливши на "Евровизия", твърди Поли.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини