Джони Деп: Аз съм по-добрият вампир!

През последните няколко години вампирите на екрана задминаха по бройка екшън героите. И всеки актьор се опитва да придаде малко уникалност и неподправим чар на своя герой-кръвопиец.

Робърт Патинсън превърна вампирите в романтични същества като по този начин натрупа цяла генерация тийнфенове. Според критиците героят му в "Здрач" – Едуард Кълън – е доста "приятелски настроен и чувствителен", което в дадени моменти дори дразни.

Повечето момичета припадат по вампири като Деймън от "Дневниците на вампира", изигран от Иън Сомърхолдър. Неговият образ е ироничен, мъжествен, но същевременно някак човечен и дори чувствителен, без по никакъв начин да става лигав.

Джони Деп също влиза в ролята на кръвопиец в екранизацията на сериала от 60-те години на миналия век "Dark Shadows" (тъмни сенки). Неговият герой се казва Барнабас Колинс и според Деп е много по-добър от останалите вампири из шоубизнеса.

"Моят вампир е по-мъжествен от този на Робърт Патинсън в "Здрач". На екрана със сигурност има място за повече от един вампир, но моят е по-добрият", сподели Джони на пресконференция за представянето на лентата му.

Съдейки по комедийния талант на половинката на Ванеса Паради, със сигурност Барнабас Колинс ще бъде не само "по-мъжествен", но и по-комичен от останалите вампири.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини