Кризата удари по абитуриентските балове,секнаха екскурзиите в чужбина

Кризата удари по абитуриентските балове в Кърджали. Зрелостниците се отказват от пътувания в чужбина или по нашите курорти и планират само бална нощ в Кърджали. Големите школа в града предпочитат да направят празненствата си в просторния ресторант на комплекс „Арпезос”. Това е най- удобното заведение. То побира както абитуриентите,така и преподаватели и гости,подчерта за Кърджали бг вести директорът на СОУ „Отец Паисий” Златко Атанасов.

 Общо 177 зрелостници ще изпрати с тържествена церемония Езиковата гимназия.Тя ще бъде на 24 май.Балът е на 26 май в „Арпезос”.Вече четвърта година това е предпочитаното заведение.Абитуриентите не предвиждат  екскурзии в чужбина или в курортите на страната.

 130 са зрелостниците на „Отец Паисий”.Те ще бъдат изпратени на 24 май.Същата вечер те ще са в „Арпезос”.Не предвиждат екскурзии след бала.

 В СОУ”П.Р.Славейков” обмислят нетрадиционно изпращане.Общо 120 зрелостници ще се разделят със школото.Те ще празнуват в „Арпезос”на 25 май.Отделни класове смятат да посетят Кушадасъ и Слънчев бряг.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини