Ардински зъболекар стана рекламно лице в национален ефир

31-годишният стоматолог от Ардино Ерхан Салиев е главната фигура в новата реклама на пастите за зъби „Sensodyne”. Рекламата с неговото участие се излъчва в ефира на националните телевизии. Ликът му може да го срещнете и по огромни билбордове.

От известно време д-р Салиев работи в клиниките „ЕО Дент” в София и много ардинчани останали учудени, когато го видели по телевизионните канали. Изглежда, освен с професионалните си качества, д-р Салиев е грабнал вниманието на производителя с визията и поведението си пред камера.

Избран е между четирима свои колеги дентисти, които се явили на кастинга. След първото прослушване останали двама. Направени били снимки, след което ги изпратили в английска компания, за да се избере подходящото лице.

Д-р Ерхан Салиев е роден през 1981 година в Ардино. Висшето си образование

завършва с отличен успех в стоматологичния факултет при Медицински университет в София през 2008 година. Възпитаник е на СОУ „Йордан Йовков” – Кърджали.

Той е дългогодишен състезател по футбол в местния клуб„Юнак”. Играе и тенис на маса в отбора на Неделино, който тази година се изкачи в „А” група.

Д-р Ерхан Салиев благодари на семейството си за подкрепата и заяви, че е особено горд, от това, че е ардинчанин.

Бившият треньор на ФК „Юнак” Зеки Аптикадир сподели, че е останал много изненадан от появата на Ерхан по рекламите в национален ефир. „Познавам го от дете. Винаги е бил упорит и решителен както в спорта, така и в живота и успя да постигне мечтата си да стане добър зъболекар и спортист. Той е идеален пример за подражание”, каза Зеки Аптикадир.

 Гюнер Шукри

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини