В ДПС избират делегати за конференция,Мухарем Мухарем фаворит за лидерския пост

Мухарем Мухарем

Мухарем Мухарем се очертава като фаворитът за общински председател на ДПС в Кърджали. Той е избраникът на лидерът на партията Ахмед Доган и се приема като консенсусна фигура в общинската структура.

 Отчетно- изборната кампания в общинската организация започва от 20 април. Ще се проведат общо 60 събрания в местните съвети в селата и Кърджали. Първите четири местни съвета, които откриват кампанията на 20 април са в Бойно, Кобиляне, Кьосево и Велешане, съобщи Мухарем Мухарем,който е председател на оперативното бюро на общинската организация , натоварено от Доган да подготви общинска отчетно-изборна конференция.

  По време на събранията на местните съвети ще се отчете досегашната дейност и ще се изберат нови ръководства и делегати за общинския форум, ще се приемат нови членове.

 На всички събрания ще присъстват представители на оперативното бюро.

Отчетно-изборната кампания трябва да приключи в края на май. На 30 юни ще се проведе общинската конференция на ДПС.

Очаквам, че събранията на местните съвети иобщинския форум да бъдат изклюйчително конструктивени. Смятам, че конференцията ще сложи край на някои разногласия появили се в партийната организация. Моята задача е да работя в тази насока, сподели Мухарем Мухарем.

За сега в публичното пространство не се коментират други имена за лидерския пост на общинската структура на ДПС освен неговото.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини