Пияница пребива системно жена си,тя бяга и хваща Балкана

Пияница пребивал системно жена си в продължение на десет години и я принуди да търси спасение в гората.На 16 ноември О.Х.А. налетял на съпругата си блъскал я,обиждал я,скубал я.Жената била спасена от големия си син и приятел на мъжа си от тежки травми.Уплашена тя избягала в гората в съседство на селото, в което живеела.В студа и в тъмнината тя преседяла до сутринта. Потърпевшата Д.Н.А. се страхувала да се прибере за да не я убие мъжа й.

Подобни ексцесии се случили на 17 ноември 2011 г. и 04 декември 2011 г. Потърпевшата се принудила да напусне семейното жилище и да отиде при брат си, страхувайки се за живота си. Съпругът О.Х.А. не и давал да припари до трите деца.Той ги настройвал срещу майката.

След жалба на съпругата Кърджалийския районен съд осъдил пияницата да не доближава на разстояние по –малко от 20 метра дома и местата за социални контакти на жената. Магистратите отсъдили децата да бъдат дадени на съпругата и побойникът да ги вижда два пъти месечно. Пияницата бил глобен и 200 лева.

  О.Х.А. обжалва присъдата пред Кърджалийския окръжен съд. Магистратите потвърдиха решението на Районния съд.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини