Аплаузи и родопски кристал за Бойко Борисов в "Горубсо-Мадан"

С бурни аплодисменти беше посрещнат преди минути премиерът  Бойко Борисов, който пристигна в Мадан заедно с вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков.

Пред сградата на „Горубсо” новият собственик Николай Вълканов зарадва миньорите, че ще бъде пуснат рудник Върба. Вълканов благодари на премиера Бойко Борисов за оказаното съдействие.

Пред миньорите премиерът Бойко Борисов заяви, че на Разпети петък правил на хората добрини. „Като чета вестниците и гледам новините, разбирам, че съм се разбрал с Ахмед Доган и с ДПС, направили сме си някаква ундурма тук. Като ви видя вас обаче разбирам друго“, каза Борисов.

На срещата присъстват областният управител на Смолян инж. Стефан Стайков, депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова и Недялко Славов и кметове на съседни общини. След визитата си в Мадан, Борисов ще посети и Кърджали, където ще се срещне с работници от ОЦК. От вчера по техните сметки започнаха да постъпват забавените им заплати. Изплащането стана възможно заради сключената и финализирана сделка по прехвърляне на "Горубсо-Мадан" от досегашния му собственик Валентин Захариев

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини