Калина върти любовна афера с министър

Калина  върти любовна афера с транспортния министър Ивайло Московски. Горещата клюка обиколи парламентарните кулоари преди борени дни, а депутати от групата на "Атака" разкриха пред вестника, че аферата между министъра и бившата им колежка далеч не е от вчера, пише в. "България днес".

"Калина и Московски имаха няколкомесечен флирт, който охладня около стачката в БДЖ. Тогава министърът заради ангажименти престана да се среща толкова често с нея", твърдят от "Атака". След като проблемите били решени, двамата отново се събрали.

Двамата не движели непрекъснато заедно поради натоварените си програми, но се срещали поне няколко пъти в месеца.

Депутатката и министърът били изключително дискретни и не искали за връзката им да се шуми много, твърдят запознати с отношенията между двамата.

В момента Крумова се води гадже на известен бизнесмен. Министърът пък е ерген и минава за един от най-желаните в кабинета "Борисов". Калина също е сочена за една от най-секси депутатките в парламента.

Самата Крумова коментира пред "България днес" слуховете за връзката си, обвинявайки, че ги пускат бившите и съпартийци от "Атака", която я напусна.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини