Доган раздаде хонорара от „Цанков камък”!

Ахмед Доган лично раздаде заплатите на бедстващите работници от ОЦК -Кърджали

Ахмед Доган сутринта – на гладно – лично занесе в Кърджали скандалния си хонорар от 1 милион лева, които гушна покрай водните проучвания около „Цанков камък”.

Лидерът на ДПС преживял истински катарзис покрай драмата на работниците е от Оловно-цинковия комбинат, които буквално гладували от постоянното безпаричие. Вдъхновен от любимия си Зоро, философът-подводничар решил да не рискува скъпоценното си здраве и да се появява на бял кон, но пък драматично кацнал с личния си вертолет на площада в града, пълен с негови избиратели.

Въоръжената до зъби охрана свалила чувала с парите, които Доган раздаде след задължителното ритуално целуване на ръка. Банкнотите се получаваха по списък, като членовете и симпатизантите на ДПС бяха първите, които прибраха лелеяните суми.

След благородния жест Доган благодари за вниманието на „майчин език” и отлетя обратно за сараите си, където го чакаха алчни за подробности по инициативата репортери от страната, Балканите, че и братски нам световни агенции.

Доган беше повече от лаконичен: „Очаквам днес така да постъпят БСП-колегите ми от Тройната коалиция. Нека и те зарадват своя електорат, за да отнемем инициативата на оня нахалник Бойко Борисов!“

Споменатият най-накрая, за да подкрепи имиджа си на народен закрилник принуди министрите на кабинета, во главе със скъпоценния си Цветан Цветанов да останат на пост, молитва и песните на Веско Маринов, чак до Голям ден – Великден.

P.S. – Честит Първи април!

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини