Пияница тормози системно семейство,съпругът го накълцва с нож

Жител на крумовградско село се отърва с 4 месеца условно и 10 000 лева за неимуществени щети след като при скандал наръга свой съселянин. Осъденият Ю.М.С. търпял в продължение на месец изтъпленията на пияницата Р.Б.Ю. Той няколко дни поред минавал покрай двора на къщата му псувал и се заканвал. Веднъж дори заплашил родителите на Ю.М.С.

 На 14.11.2009 г.скандалджията влязъл в двора на къщата на Ю.М.С. и се заканил да го убие. На следващия ден заплашил близките му с кървава разправа. Ю.М.С. не издържал и при поредния скандал  наръгъл в корема и гръдния кош натрапника. Особено опасна се оказала раната в коремната област .Били засегнати тънките черва, предизвикали се кръвоизлив и перитонит. Пиянката бил спасен в Хасковската болница, където лежал 9 дни. Жена му го гледала още 4 месеца.Сега той се оплаква от болки и, че не може да работи. Според лекари той страда от тревожно-депресивно разстройство.

Съдът в Крумовград като взе предвид оневиняващите обстоятелства присъди само 4 месеца условно. Присъдата бе потвърдена от Окръжния съд в Кърджали. Осъденият ще трябва да плати на потърпевшия 10 бона за неимуществени щети.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини