Новото ръководство на ДПС заседава,ще спасява единството на организацията

Мухарем Мухарем

Оперативното бюро на общинската организация на ДПС в Кърджали проведе на 12 февруари първото си редовно заседание. Веднага след това то се срещна и с актива на партията в общината-председатели на местни съвети, кметове на кметства,общински съветници. Бе изразена категорична подкрепа на решението на централното ръководство на ДПС за намиране на баланс в ръководството на общинската организация .Положителна оценка получи  идеята за широк партиен дебат. За целта се приема, че основен стълб в организацията не трябва  да не бъде само едно лице ,  а няколко: настоящия председател Мухарем Мухарем, кметът на общината Хасан Азис и председателя на местния парламент Раиф Мустафа. И тримата са единодушни,че от първостепенно значение за организацията е запазването на нейното единство и изпълнение на решенията на централното ръководство и регламентите на устава.Това се казва в пресъобщение до медиите.

   В документа се посочва още:Оперативното бюро изрази безпокойство от действията на някои членове на организацията, които се противопоставят на решенията,като саботират работата на председателя на местното ръководство. На тези хора не се гледа на противници,а като на съидейници поддали се на емоциите.Ще се положат всички усилия те отново да се включат във вътрешнопартийния дебат.

 Организацията на ДПС в Кърджали е знакова за страната. Цялото ръководство на общинската организация и местния актив изразяват готовността си да работят за провеждането на отчетно изборна партийна конференция при пълно спазване на устава.Нейната цел е да чуе думата на нашите членове и симпатизанти. Тяхното доверие е най-важно за нас в този момент.,заявяват лидерите на движението от Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини