Гледахме „Сега или никога” по нашенски,режисурата бе на ГЕРБ

Посрещане на Цветанов

Стотици кърджалийци щурмуваха снощи сградата на Драматичния театър „Д.Димов” за да гледат на аванта спектакълът „Сега или никога” от Валентин Красногоров на театър „Българска армия”.Постановката бе подарък на членовете и симпатизантите на ГЕРБ по случай петата годишнина от създаването на местната партийна структура. Активисти на партията бяха дошли от цялата област, но повечето не можаха да влязат в салона поради големия наплив. Началото на постановката бе обявено за 19 часа, но всички места бяха заети час по рано. Вратите бяха залостени, а полиция и жандармерия бдеше да не се препълни залата. Навън останаха много шефове на регионални институции, за които  е имало запазени места и които бяха дошли непосредствено преди началото на постановката. Пред вратите останаха и повечето журналисти,които полицаите отказаха да допуснат в залата.Наложи се областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева и областният управител Иванка Таушанова да се извиняват на стотиците симпатизанти останали отвън. 

Министър Цветанов  пристигна в града към 18,30 часа . Той бе приветстван от множеството. Цветанов се ръкува със симпатизанти и веднага влезе в залата.

Поне 500 души останаха да мръзнат около сградата на театъра и да недоволстват с букети в ръка.

 В словото си пред партийните фенове в залата Цветанов говори за успехите на местната структура на ГЕРБ. Той не пропусна да похвали областната лидерка Цвета Караянчева и да отчете изборните резултати като безспорен успех на партията.

 Цветанов говори и за успехите и за желязната дисциплина в МВР, както и за съвестните служители, които веднага върнали бонусите.

След спектакъла министърът отдели време на журналистите. Докато отговаряше на журналистически въпроси членове и симпатизанти на ГЕРБ се нахвърлиха върху  масите с вина и мезета, приготвени като скромен коктейл за гостите.

 Според журналисти проявата е била „Сега или никога” по нашенски. Едни успяха да влязат-други не. Едни похапнаха-други-не.

Георги Кулов

Извинението на Цвета Караянчева
Тълпата пред театъра
Коктейлът
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини