Непоносима воня ни чака през лятото, мургави апаши задигат капаците на контейнерите

 Непоносима смрад на леш ни чака през лятото, заради това, че мургави команди крадат капаците на контейнерите в Кърджали. Жители на кв.”Боровец” мародерстват из града и разбиват бобрите. Те отнасят капаците им за вторични суровини. Последствията от кражбите ще почувстваме през лятото, когато няма да може да се диша от воня.

От фирма „Титан –Клинър” ,чиято собственост са контейнерите заявиха, че са безсилни да се борят с мургавата напаст. Те неколкократно сигнализирали полицията. В последствие се отказали, защото кражбите станали ежедневие.

 Не бързаме да поставяме нови капаци, защото кърджалийци са много недисциплинирани и не отварят контейнерите, когато са затворени. Изхвърлят торби за смет буквално на улицата и затрупват бобрите със смет, каза за Кърджали бг вести Алтанай Халил, ръководител по чистотата в „Титан- Клинър”.

  Той съобщи също, че обект на набези са и металните кошчета за смет. Не остана нито едно. В Кърджали металът изчезва на секундата. Затова слагаме бетонови кошчета , каза Алтанай Халил.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини