Наказание отнесе шеф, тормозел сексуално своя служителка

Сексуалният тормоз от страна на шефа продължавал с години

С 4500 лева е глобен шеф, който тормозел една от служителките си сексуално, пише „Труд”. Паричното наказание е наложено на Комисията за защита от дискриминация. Управителят на банков клон в Северна България правел неприлични намеци на служителката си, докато тя била в отпуск за гледане на малко дете. Началникът атакувал сексуално подчинената си по телефона – канел я ежедневно на „разпивка”, увещавал я да се върне по-рано на работа, правел й сексуални намеци. Нахалството му дори стигнало до там, че предложил на експертката по кредитиране да заживее с него.

Жената много тактично отхвърляла предложенията на шефа си. Кошмарът обаче настъпил, когато майчинството й свършило и банковата служителка била принудена да се върне на работа. Сексуалните намеци от страна на шефа й продължили, а когато жената категорично отказала да стане негова любовница, мъжът я заплашил с уволнение. По-късно блокирал и достъпа й до системата.

Разбрал обаче, че заплахите не са в състояние да накарат служителката да мине през леглото му, управителят просто я съкратил. А обяснението било, че длъжността й е закрита. Банкерът от своя страна отрича обвиненията. По всяка вероятност обаче ще бъде наказан.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини