Хулиган подпали срамните части на полицай от Кърджали,лепват му 6 месеца условно

                                           Окръжният съд в Кърджали осъди на половин година затвор условно футболен хулиган,който подпали генеталиите на полицай.Гаменът Ц.Н.О. ще трябва да заплати и 2000 лева за неимуществени вреди на служителя на закона.
  Инцидентът се разиграва на 22 април 2011 г.,когато в Кърджали на местния футболен тим „Арда” гостува „Ботев”Пловдив.Охраната на стадион „Дружба” е подсилена заради очаквани сблъсъци на двете футболни агитки.Сред полицаите е и  С.Г.Б. от Черноечене.
 Първото полувреме минава спокойно.В почивката обаче феновете си разменят реплики и двете агитки тръгват една към друга.Полицаи се качват на трибуните.Сред тях е и С.Г.Б.От непосредствена близост подсъдимия хвърля срещу него ръчно направена бомбичка.Тя пада в краката на служителя на реда и се взривява.Взривът причинява лека телесна повреда”изгаряне втора степен в срамната област,мъдната торбичка и дясното бедро”.Пораженията се установяват от съдебен лекар и съдебно –медицинска експертиза, назначена от съда.
  Районният съд в Кърджали постановява шест месеца затвор условно. Присъдата е потвърдена и от окръжните магистрати. Тя е без право на обжалване.
Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини