Назми Мюмюн подари картина с лика на Васил Левски на новия кмет в Млечино

Картина с лика на Апостола на свободата - Васил Левски дари на новоизбрания кмет на ардинското село Млечино Улви Юзеир зам.-председателят на Областния съвет на БСП Назми Мюмюн. Той поздрави новия кмет, издигнат от ДПС  с пожелания за по-нататъшен диалог, конструктивност и градивно отношение в интерес на решаване на проблемите на гражданите от Млечинския микрорайон. „Кърмъзъ” (червения) Мюмюн подчерта, че хората трябва да стоят на първо място в делата на управленците. Заветите на най-великия българин Васил Иванов Кунчев са здрав фундамент от който трябва да се учим всички и да се възползваме всички, допълни Мюмюн. Той отбеляза още, че Българската социалистическа партия винаги е сеела семена на сътрудничество и толерантност, а политически партии като ГЕРБ, АТАКА, Ред, Законност и Справедливост  и ЕНП сеят само омраза. Според него, там където има сеене на омраза няма хармония и воля за решаване на насъшните проблеми на гражданите.

Уважих Улви Юзеир, който издържа три изпита (първия и втория тур на местните избори за кмет на Млечино и решението на Окръжния административен съд в Кърджали) преди да встъпи в длъжност. Искам да уточня още, че на втория тур местната структура на Българската социалистическа партия подкрепи Улви Юзеир и той бе избран с решаващите гласове на нашата партия. Ние вярваме в сътрудничеството с ДПС и убеден съм, че тази вяра ще даде плодове в моя роден край, каза в заключение зам.-председателят на Областния съвет на БСП, който е родом от близкото село Червена скала..

От своя страна новоизбраният кмет на Млечино Улви Юзеир благодари за жеста. Той сподели, че е приятно изненадан от посещението на Назми Мюмюн. Аз ще бъда кмет на всички млечинци, категоричен бе Юзеир.

Гюнер Шукри



Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини