Автокаубои свалят мацки в Кърджали с коли с чужда регистрация

Притежателите на автомобили със софийска и пловдивска регистрация са на мода сред мледите дами в Кърджалийско.Новоизпечени автокаубои занимаващи се предимно със сенчест бизнес предпочитат да карат реномирани марки като Мерцедес,БМВ и Ауди и да разхождат с тях местните чаровници.Мнозина от тях се представят за софианци и пловдивчани като обещават на младите дами светло бъдеще в големите градове на страната.

Най често се лъжат момичетата дошли да се учат в Кърджали от малките градчета на областта и селата в общината. За тях автокаубоите с немски возила са мечтаните принцове, които ще ги изведат от мизираията в региона и ще им осигурят светло бъдеще, това споделят за Кърджали бг вести млади кърджалийки. Те твърдят,че местните пепеляшки непрекъснато се роят. Много обаче от тях не знаят, че техните принцове просто карат лизингови коли , които имат софийска регистрация. Най-често автомобилите са поверени от патроните на автокаубоите, които им осигуряват и сенчестия бизнес.

Георги Кулов

Уточнение:Сниманите лица и автомобили нямат отношение към статията.Те са попаднали случайно в обектива на нашата камера.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини